Vaelluksia Sveitsin Alpeilla: Via Alpina 1 ja Haute Route By: Aku-Petteri Korhonen

Vaelluksia Sveitsin Alpeilla: Via Alpina 1 ja Haute Route By: Aku-Petteri Korhonen | Ebooks – Travel/Adventure | EPUB | 15.88 MiB
September 27th 2021 | ISBN: 952804722X | 268 pages

Author: Aku-Petteri Korhonen

Tervetuloa taas kerran vuoristovaelluksen maailmaan!

Tällä kertaa seikkaillaan Sveitsin Alpeilla. Kirja kattaa matkakertomukset kahdelta pidemmältä vuoristovaellukselta eli Sveitsin Alpit itärajalta länsirajalle kulkevan Via Alpina 1 -reitin ja Chamonix – Zermatt välillä kulkevan Haute Route -reitin.

Via Alpina 1 kulkee lukuisten mielenkiintoisten kylien ja laaksojen läpi ja matkalla pistäydytään myös Interlakenissa.

Sananmukaisesti korkeatasoisen Haute Routen lopussa päädytään yöpymään vuoristomajalle Matterhornin rinteelle 3260 metrin korkeuteen ja seuraamaan vuorta valloittamaan lähteviä kiipeilijöitä.

Nämä tarinat kattavat yhteensä noin kuukauden ajan vaellusta vuoristossa. Sveitsin Alpit tulevat siten varsin hyvin kolutuiksi.

Matkaaja kertoo humoristisen myönteiseen sävyyn matkalla eteen tulevista tilanteista, muistelee vanhoja kokemuksia ja ihmettelee näkemiään asioita ja elämänmenoa laajemminkin. Tällaisilla omatoimimatkoilla, joilla ylitetään joka päivä vuori, uusia tilanteita ja ihmeteltävää todellakin riittää. Kirjassa on etappien pituuksia, majapaikkoja ja muita käytännön seikkoja koskevien tietojen lisäksi paljon valokuvia matkan varrella nähdyistä mahtavista maisemista. Alpeille vaeltamaan suuntaavan tai matkailusta siellä muuten vain kiinnostuneen kannattaa siis tutustua ennen lähtöä tähän kirjaan.

Kirjan lähtökohtana on kuvata, millaisia tällaiset vaellukset ovat suomalaisen matkaajan näkökulmasta. Kirjassa kerrotaan, miten kuka tahansa peruskuntoinen vaellusta vähän harrastanut voi tällaisia vuoristovaelluksia tehdä, kunhan ottaa selvää käytännön asioista ja siitä, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Kirjasta saa vastauksia näihin kysymyksiin.

Kirja antaa siis hyvän kuvan siitä, millaista omatoiminen vaeltaminen Alpeilla käytännössä on. Huippuhommaahan se on!

Kyseessä on kirjoittajan yhdeksäs matkakertomus vuoristovaelluksilta. Ne kattavat vaelluksia ja lomailua Itävallan, Sveitsin, Ranskan, Saksan ja Italian Alpeilla sekä Ranskan Pyreneillä.

Hyvää nojatuolimatkaa!

NFO (Click to Show)

Lukukokemuksen tarjoaa AANiKiRJA
--------------------------------
Author:		Aku-Petteri Korhonen
Title:		Vaelluksia Sveitsin Alpeilla: Via Alpina 1 ja Haute Route
ISBN:		9789528047223
Publisher:	Books on Demand
Year:		2021
Language:	suomi
Genre:		Maantiede, matkaoppaat
Format:		EPUB+DRM
Link:		https://www.google.com/search?q=9789528047223
Description:
Tervetuloa taas kerran vuoristovaelluksen maailmaan! 
Tll kertaa seikkaillaan Sveitsin Alpeilla. Kirja kattaa matkakertomukset kahdelta pidemmlt vuoristovaellukselta eli Sveitsin Alpit itrajalta lnsirajalle kulkevan Via Alpina 1 -reitin ja Chamonix - Zermatt vlill kulkevan Haute Route -reitin. 
Via Alpina 1 kulkee lukuisten mielenkiintoisten kylien ja laaksojen lpi ja matkalla pistydytn mys Interlakenissa. 
Sananmukaisesti korkeatasoisen Haute Routen lopussa pdytn ypymn vuoristomajalle Matterhornin rinteelle 3260 metrin korkeuteen ja seuraamaan vuorta valloittamaan lhtevi kiipeilijit. 
Nm tarinat kattavat yhteens noin kuukauden ajan vaellusta vuoristossa. Sveitsin Alpit tulevat siten varsin hyvin kolutuiksi.
Matkaaja kertoo humoristisen mynteiseen svyyn matkalla eteen tulevista tilanteista, muistelee vanhoja kokemuksia ja ihmettelee nkemin asioita ja elmnmenoa laajemminkin. Tllaisilla omatoimimatkoilla, joilla ylitetn joka piv vuori, uusia tilanteita ja ihmeteltv todellakin riitt. Kirjassa on etappien pituuksia, majapaikkoja ja muita kytnnn seikkoja koskevien tietojen lisksi paljon valokuvia matkan varrella nhdyist mahtavista maisemista. Alpeille vaeltamaan suuntaavan tai matkailusta siell muuten vain kiinnostuneen kannattaa siis tutustua ennen lht thn kirjaan. 
Kirjan lhtkohtana on kuvata, millaisia tllaiset vaellukset ovat suomalaisen matkaajan nkkulmasta. Kirjassa kerrotaan, miten kuka tahansa peruskuntoinen vaellusta vhn harrastanut voi tllaisia vuoristovaelluksia tehd, kunhan ottaa selv kytnnn asioista ja siit, mit kannattaa ja mit ei kannata tehd. Kirjasta saa vastauksia nihin kysymyksiin. 
Kirja antaa siis hyvn kuvan siit, millaista omatoiminen vaeltaminen Alpeilla kytnnss on. Huippuhommaahan se on! 
Kyseess on kirjoittajan yhdekss matkakertomus vuoristovaelluksilta. Ne kattavat vaelluksia ja lomailua Itvallan, Sveitsin, Ranskan, Saksan ja Italian Alpeilla sek Ranskan Pyreneill. 
Hyv nojatuolimatkaa!
"Lukemattomia kirjoja..."

File List (Click to Show)

16M	Aku-Petteri_Korhonen-Vaelluksia_Sveitsin_Alpeilla_-_Via_Alpina_1_ja_Haute_Route-2021.epub
4.0K	Aku-Petteri_Korhonen-Vaelluksia_Sveitsin_Alpeilla_-_Via_Alpina_1_ja_Haute_Route-2021.nfo
16M	total


Download Vaelluksia Sveitsin Alpeilla: Via Alpina 1 ja Haute Route By: Aku-Petteri Korhonen ( Size: 15.88 MiB ) :

Filehosts: Nitroflare, Rapidgator

Download from Nitroflare

1 Link/s Download
Download

https://nitro.download/view/E064A294DE87F1D/dchffVaSvAlViAl1jaHaRoByAkPeKo.zip

Download from Rapidgator

1 Link/s Download
Download

https://rapidgator.net/file/9341d97da9a4ef057f823c12822229ee/dchffVaSvAlViAl1jaHaRoByAkPeKo.zip.html

Ebooks - Travel/Adventure
Comments (0)
Add Comment